Aby Vám platňa nepraskla, je potrebné dodržať nasledovný postup grilovania.
1 Pripravíme si dostatočne veľkú pahrebu z dreva alebo dreveného uhlia. 2 Platňu umiestníme nad pahrebou a rovnomerne ju začneme zahrievať po celej ploche. Nie iba v strednej časti - mohlo by dôjsť k prasknutiu platne. Platňa by mala byť v rovine, aby pri grilovaní neodtekala do pahreby nadbytočná masť. 3 Pod grilovacou platňou môžete kúriť priamo drevom, dreveným uhlím alebo briketami. 4 Na platňu naneste jemnú vrstvu oleja. 5 Podľa potreby pod platňou priebežne prikladáme drevo alebo drevené uhlie, aby sme udržiavali rovnomernú teplotu platne. 6 Po úplnom a rovnomernom nahriatí môžete začať grilovať 7 Po grilovaní kameň nesmiete prudko ochladiť (napr. vodou) Nechajte ho voľne vychladnúť. 8 Kameň umyte bežnými čistiacimi prostriedkami. Prípadné veľké nečistoty odstráňte kefkou na riad. 9 Platňa po prvom použití stmavne od ohňa, dymu a masti.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie prihlasovacích údajov.Chybne zadané meno alebo heslo!Prebieha testovanie e-mailu.Chybne zadaný e-mail administrátora!