- zdravé grilovanie, nakoľko masť nesteká do pahreby a mäso nie je v priamom styku s plameňom
- jedlo sa nepripravuje priamo nad pahrebou, ale na kameni, čím je šťavnatejšie a nevysuší sa tak - napriek tomu, že sa jedlo nepripravuje priamo nad pahrebou, zostáva mu špecifická chuť a vôňa prípravy nad pahrebou - po nahriatí má platňa rovnomernú teplotu, vďaka čomu sú pokrmy optimálne prepečené - pod grilovacou platňou môžete kúriť aj klasickým drevom, nielen dreveným uhlím a briketami
Aby nedošlo k prasknutiu platne je potrebné ju po celej ploche rovnomerne zahriať a po ukončení nechať postupne vychladnúť.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie prihlasovacích údajov.Chybne zadané meno alebo heslo!Prebieha testovanie e-mailu.Chybne zadaný e-mail administrátora!